+359 2 862 42 46   BG EN


Начало    Продукти    A.A.G. Stucchi


A.A.G. Stucchi
A.A.G. Stucchi е активен лидер в областта на осветлението повече от 70 години, произвеждайки качествени компоненти „Произведени в Италия“. През тези години фирмата нараства не само като разчита на своята страст и опит, но и на силната си връзка с клиентите си. Тя се развива от доставчик на компоненти до надежден партньор, с когото да си сътрудничи при създаването на решения за осветление.
Пазарът на осветление е сложен, бързо се развива и е пълен с предизвикателства. Положителният им подход им позволи да превърнат пазарните предизвикателства във възможности. LED технологията представи Stucchi с истинско предизвикателство. Тя е тази, с която се сблъскват, като разширяват продуктовата си гама, като в същото време не променят основната си дейност. Всяка година инвестират в изследвания и разработки, за да предоставят на своите клиенти все повече и по-цялостни решения. Техните системи за линейно осветление, ONETRACK и MULTISYSTEM са най-добрият пример за този подход. Успехът им през годините ги накара да се разширят в чужбина. Те вече имат 3 дъщерни дружества и 80 специализирани агенти / дистрибутори по целия свят.
Светлината оживява вътре в системите за линейно осветление с ниско напрежение MULTISYSTEM® и MULTISYSTEM® EVO с различни модулни решения, разработени както за приложения, в които вече система за линейно осветление съществува или е била инсталирана . както и в тези, където са необходими самостоятелни конфигурации. Оттук идва и развитието на SENZAFINE - продуктът, който прави възможно създаването на „безкрайна светлинна линия“ вътре в MULTISYSTEM® . Системата се предлага в различни дължини и с различни оптики и лещи, които създават безброй решения за осветление за всички нужди на проекта. Следващата логична стъпка беше разработването на продуктовата гама MULTISYSTEM READY. Готови за използване решения, базирани на песни, предназначени за различни приложения и приложения с интегрирана пряка и / или индиректна светлина; лесен за инсталиране и винаги гъвкав благодарение на инфраструктурата за проследяване.


Линейните светлинни модули SENZAFINE представляват пълна гама за всички инсталации за линейно осветление. Модулите са с различна дължина. Те използват висококачествени LED модули с висок индекс на цветопредаване (CRI≥90 и CRI≥95 R9-80), осигуряващи най-добрия възможен визуален комфорт. Версията на DALI SELV може да се управлява лесно чрез таблет или мобилно устройство с помощта на приложението A.A.G. Stucchi Light Control, което е достъпно в App Store. Инсталирането е лесно и бързо, без инструменти.
SENZAFINE е предназначен за използване в различни приложения за линейно осветление. Ето защо гамата включва продукти с различни характеристики. Опална леща осигурява дифузна светлина, докато микропризматичната разпространява светлината върху по-голяма повърхност. Версията UGR <19 прави системата подходяща за използване, когато отблясъците трябва да бъдат сведени до минимум, като на работното място, докато лещите позволяват на светлината да има точно разпределение, за да осветява обекти от определени пространства. SENZAFINE също е регулируем, така че можете да насочите светлината в една или друга посока, в зависимост от нуждите и TWIST, за да създавате динамични светлинни оформления.


КАТАЛОЗИ:ONE TRACK

ONETRACK UL

MODULINE


MULTISYSTEM

MULTISYSTEM EVO

LIGHT INSIDE MULTISYSTEM


SENZAFINE

CRYSTAL HEAT SINKS

LED LIGHTING


TRADITIONAL LIGHTING

LUMIALЗа повече информация за продуктите, моля посетете официалния сайт на фирмата: https://www.aagstucchi.it/en/
За нас | Клиенти | Блог

Продукти
A.A.G. Stucchi | Philips - Signify | SystemRobot | ItalFarad | Narva Special | Almeco

© 2019 Лумекс Лайтинг ООД. Всички права запазени.
 
КОНТАКТИ:

+359 2 862 42 46
www.lumex-lighting.com
lumex@abv.bg; office@lumex-lighting.com
1404 София, бул. Петко Ю. Тодоров 1