+359 2 862 42 46   BG EN


Начало    Продукти    A.A.G. Stucchi


A.A.G. Stucchi

A.A.G. Stucchi е активен лидер в областта на осветлението повече от 70 години, произвеждайки качествени компоненти „Произведени в Италия“. През тези години фирмата нараства не само като разчита на своята страст и опит, но и на силната си връзка с клиентите си. Тя се развива от доставчик на компоненти до надежден партньор, с когото да си сътрудничи при създаването на решения за осветление.
Пазарът на осветление е сложен, бързо се развива и е пълен с предизвикателства. Положителният им подход им позволи да превърнат пазарните предизвикателства във възможности. LED технологията представи A.A.G. Stucchi с истинско предизвикателство. Тя е тази, с която се сблъскват, като разширяват продуктовата си гама, като в същото време не променят основната си дейност. Всяка година инвестират в изследвания и разработки, за да предоставят на своите клиенти все повече и по-цялостни решения. Техните системи за линейно осветление, ONETRACK и MULTISYSTEM са най-добрият пример за този подход. Успехът им през годините ги накара да се разширят в чужбина. Те вече имат 3 дъщерни дружества и 80 специализирани агенти / дистрибутори по целия свят.
Богатството на портфолиото и възможността за изработване на индивидуални решения от италианския производител дават неограничени възможности за изпълнение на идеите на всеки клиент.

ONETRACK – седемпроводна трифазна система на 220 – 240 V с два интегрирани проводника за управление на общ сигнал за данни – DALI, DMX, LON, EIB и др.
LIGHT INSIDE ONETRACK – гама готови осветителни тела за използване с тоководещи шини ONETRACK
E-TRACK - нова продуктова гама, сертифицирана за използване за аварийно осветление. E-TRACK е 230 V ON/OFF система, подходяща за използване с аварийни стандартни или комбинирани осветителни тела с вградена батерия. Системата е сертифицирана с ENEC благодарение на използването на специални аксесоари, връзки и комплекти адаптори. Тя е базирана на съществуващата ONETRACK ADVANCE, като по този начин се осигурява съвместимост с нейните аксесоари.
MODULINE – модулно линейно осветление за ONETRACK
MULTISYSTEM и MULTIYSYSTEM EVO – система тоководещи шини за ниско напрежение 48 V DC с интегриран модул за управление, даващ максимална свобода и гъвкавост при създаването на перфектния минималистичен и иновативен дизайн.
LIGHT INSIDE MULTISYSTEM – гама готови осветителни тела за използване с тоководещи шини MULTISYSTEM
KOMPO - новата модулна структура, разработена за създаване на динамични и многостепенни осветителни проекти чрез тоководещи шини за ниско напрежение. Системата се основава на електрически свръзки, изработени на различни нива, които лесно свързват тоководещи шини (MULTISYSTEM EVO ST15) хоризонтално и вертикално, както и на различни степени в пространството. Това създава 3D структури, направени от шини, върху които е възможно да се поставят прожектори, линейни светлинни модули и индиректно осветление в зависимост от нуждите на клиентите.
SENZAFINE – за създаване на безкрайна светлинна линия с различни оптики за MULTISYSTEM
MICRO – миниатюризиран вариант на тоководещи шини за ниско напрежение. Всички шини имат едно и също "интелигентно ядро" с интегрирана DATABUS за управление на светлината, което осигурява свобода и гъвкавост в дизайна.
CORE5 - най-новата система за линейно осветление, която намалява изключително размера на тоководещите шини за ниско напрежение, още повече дори от гамата MICRO. CORE5 придава много елегантна нотка на жилищни, търговски и офис площи, където пространството за монтаж на шини е ограничено и вниманието към детайлите е задължително.
LIGHT INSIDE CORE5 – гама готови осветителни тела, съвместими с гамата CORE5
CONNECTIONS – конектори за осветление и електрически системи
CRYSTAL – радиатори за охлаждане на LED прожектори и спотове
A.A.G STUCCHI APP – апликация за лесен контрол на осветлението за Android и iOS


КАТАЛОЗИ:


За повече информация за продуктите, моля посетете официалния сайт на фирмата: https://www.aagstucchi.it/en/


За нас | Клиенти | Блог

Продукти
A.A.G. Stucchi | Philips - Signify | SystemRobot | ItalFarad | Narva Special | Almeco

© 2024 Лумекс Лайтинг ООД. Всички права запазени.
 
КОНТАКТИ:

+359 895 43 44 47  |  +359 2 862 42 46
  www.lumex-lighting.com
  lumex@abv.bg; office@lumex-lighting.com
  1404 София, бул. Петко Ю. Тодоров 1