+359 2 862 42 46   BG EN


Начало    Продукти    A.A.G. Stucchi


A.A.G. Stucchi
A.A.G. Stucchi е активен лидер в областта на осветлението повече от 70 години, произвеждайки качествени компоненти „Произведени в Италия“. През тези години те израснаха, разчитайки не само на страстта и опита си, но и на силната връзка с техните клиенти. От доставчик на компоненти те са се развили до това да са наш надежден партньор, с когото да си сътрудничим при създаването на решения за осветление.
Пазарът на осветление е сложен, бързо се развива и пълен с предизвикателства. Техният положителен подход им позволи да превърнат пазарните предизвикателства във възможности. Те разширяват продуктовата си гама, като в същото време не променят основната си дейност. Техните системи за линейно осветление, ONETRACK и MULTISYSTEM са най-добрият пример за този подход.

MULTISYSTEM: Шинната система е на посотянен ток и напрежение до 60V DC, с възможност за 10 модификации за открит монтаж и монтаж в окачен тавана и с възможност за управление. MULTISYSTEM е с магнитна монтажна система. Тази гама използва едно и също ядро за всички налични профили, следователно всички аксесоари и връзки са еднакви. Освен това, на основата на това ядро е възможно да се използват персонализирани профили, които са съвместими с неперсонализирани връзки и аксесоари.

ONETRACK е 7-проводна тоководяща система/стандартна и за окачен таван/ на 250V за линейно осветление, базирана на платформата Eurostandard Plus. Тази най-съвременна платформа е за използване в проекти за осветление, използващи управляеми и фиксирани системи за осветление. Тъй като платформата прави възможно обновяването й по всяко време, неконтролируемите инсталации са доказателство за бъдещето. ONETRACK позволява интегриране на безжичното управление в линейно осветление с различни безжични системи за управление, като предоставя безброй сценарии за осветление и решения за управление на енергията.

Senzafine е система на A.A.G.Stucchi с възможност за формиране на безкрайна LED светлинна линия във вътрешността на Multisystem. Системата е снабдена с различни дължини, които съвпадат идеално една с друга, като по този начин се избягва видимите интервали на светлината. Различните налични оптични / микропризматични / UGR <19 / лещи заедно с различните цветови температури гарантират богат избор и максимална свобода във вашите проекти за осветление.


КАТАЛОЗИ:LIGHT INSIDE MULTISYSTEM

ONETRACK

Multisystem


CRYSTAL

Компоненти за традиционно осветление

EPC connectors


За повече информация за продуктите, моля посетете официалния сайт на фирмата: https://www.aagstucchi.it/en/
За нас | Клиенти | Блог

Продукти
A.A.G. Stucchi | Philips - Signify | SystemRobot | ItalFarad | Narva Special | Almeco

© 2019 Лумекс Лайтинг ООД. Всички права запазени.
 
КОНТАКТИ:

+359 2 862 42 46
www.lumex-lighting.com
lumex@abv.bg; office@lumex-lighting.com
1407 София, бул. Джеймс Баучер 83