Анодизиран алуминий от ALMECO

Almeco е италиански производител на алуминий и вече над 50 години доставя висококачествен анодизиран алуминий на водещите производители на осветителни системи в света. Almeco работи и в сектора на възобновяемата енергия, осигурявайки силно отразяващи повърхности за производство на огледала за генериране на слънчева енергия, както и чрез своята Almeco-Tinox, енергийно абсорбиращи повърхности за осигуряване на топла вода и отопление. Третият основен бизнес фокус на Almeco са декоративните приложения, заради техните ярки, текстурни и цветни метални повърхности.

Лумекс Лайтинг е изключителен представител на компанията за България.

Продукти

Almeco Almeco Solar Almeco Decor

Осветление

Благодарение на важните си характеристики като , защита срещу корозията, здравина, гъвкавост и светлоотразителни качества, алуминият намира широко приложение в осветителната индустрия. От рефлектори за флуоресцентни лампи до индустриално и магазинно осветление, от външно и улично осветление до  осветителни с насочена светлина.

Соларни системи

Необходимостта от възобновяема енергия в световен мащаб нараства. Алуминият е ковък, лек и преработваем материал, чиято повърхност може да се използва както за силно светлоотразяване, така и за поглъщане на енергия. Това прави алуминия перфектен за производство на чиста слънчева енергия.

Декорация

Алуминият, със своите светлоотразителни свойства, лекота, дълговечност и гъвкавост, осигурява функционални решения в декорирането. Архитекти и дизайнери постоянно търсят нови материали за своите проекти. Продуктите за декорация  на Almeco Group са напълно рециклируеми, блестящи, антистатични, върху тях не остават следи от пръсти и драскотини.

Продуктовите каталози и подробна информация за ALMECO ще откриете на тази страница

   
Шрифт